Creatieve geest die snel tot de kern komt

Jakobien doorgrondt in rap tempo mensen en teams. Ze kan enorm goed luisteren. Met haar combinatie van humor en lef komt ze in gesprekken sneller tot de kern.

Enthousiaste doorpakker en verbinder

Irene dringt door tot de kern, is resultaatgericht en zet je in beweging. En dat doet ze met een flinke dosis humor, empathie, een goed luisterend oor en de nodige pit.

Positieve en daadkrachtige verbinder

Gwenda weet snel de kern te raken van complexe opleidingsvragen. Haar passie is om mensen te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jakobien Burema

Jakobien Burema

Partner

Jakobien startte haar carrière als advocate en maakte al vrij snel de overstap naar een meer mensgericht vak. Bij werving en selectiebureau Ebbinge werd ze niet alleen verliefd op haar huidige vak als consultant, coach en trainer. Ze leerde er ook verschillende sectoren van binnen en van buiten kennen. Van de zakelijke dienstverlening tot FMCG en retail. Als coach is Jakobien zowel MBTI, Management Drives als NLP gecertificeerd. Als consultant houdt ze de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt nauwgezet in de gaten.

Irene Keijzer

Irene Keijzer

Partner

Irene heeft een achtergrond in Personeelwetenschappen en is de afgelopen 15 jaar werkzaam geweest binnen diverse Human Resource functies binnen de zakelijke en financiële dienstverlening. In deze rollen begeleidde ze managementteams bij reorganisaties en bij het aantrekken en het ontwikkelen van talent. En altijd krijgt zij mensen in beweging: werknemers op zoek naar nieuwe carrièrebestemmingen, teams om beter samen te werken en leidinggevenden in het coachen van medewerkers. Als coach heeft Irene diverse (loopbaan)coaching opleidingen gevolgd en is ze TTI succes insights (DISC) gecertificeerd.

Gwenda van Hooff

Gwenda van Hooff

Partner

Gwenda is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en gecertificeerd Coach (ICF). Zij heeft 20 jaar ervaring op het gebied van Human Resources, Learning & Development en Talent Development in de zakelijke dienstverlening en internationale corporates. Zij is trainer & facilitator in Leiderschapsprogramma’s voor o.a. Deloitte University. Als coach & trainer bij Career Crafters houdt ze zich bezig met coaching op het gebied van carrière vraagstukken, training van coachvaardigheden en advies over L&D vraagstukken in organisaties. Haar kernkwaliteiten zijn: mensen met elkaar verbinden & samenwerken.
Ze is gecertificeerd coach (ICF) en gecertificeerd in MBTI, LIFO, EQI & Business Chemistry. Indien gewenst past deze instrumenten toe om mensen meer inzicht te geven in hun voorkeursstijlen.

Van Keijzer & Böhm naar Career Crafters

Het is 2012 als Irene Keijzer en Karin Böhm het succesvolle bureau Keijzer & Böhm oprichten. Met deze voorloper van Career Crafters laten zij de talenten van corporate Nederland tijdelijk nieuwe ervaringen opdoen binnen diverse organisaties. Tegelijkertijd ontwikkelen zij ook een eigen ‘Career Transition’ programma. Binnen dit outplacementtraject coachen zij medewerkers uit de zakelijke dienstverlening intensief naar een vaste baan bij een andere organisatie. Wanneer Karin haar eigen career transition maakt en Jakobien Burema zich in 2015 aansluit, ontstaat het idee om het enorme netwerk van Keijzer & Böhm in te zetten om de coaching en outplacementactiviteiten verder uit te bouwen. Career Crafters is een feit.