Birgit Lempers

Birgit legt snel verbinding met mensen en komt door haar ervaring, doortastendheid en geduld gemakkelijk tot de kern. De positieve energie en vertrouwen die ze brengt, motiveert mensen om stappen te maken op het gebied van onder andere persoonlijke ontwikkeling en vaak ook in hun carrière plannen.

De volgende thema’s komen onder meer in de coachgesprekken aan bod: keuzes maken, zelfvertrouwen, zelfsturing, beïnvloeden en overtuigen, carrière vragen, persoonlijke- en talentontwikkeling.

Opleiding en carrière

Als ervaren en NOLOC gecertificeerde loopbaancoach zet ik mij sinds 2005 in voor allerlei verschillende doelgroepen van ((jong) volwassenen waaronder ook studenten met uiteenlopende doelstellingen en/of hulpvragen. Ik zie ook veel overeenkomstige coachvragen die Topsporters hebben en mensen die binnen hun organisatie het gevoel ervaren op topsportniveau te werken. Naast bijna 20 jaar coachervaring heb ik onder andere ervaring met NLP, MD en resetcoaching. Ik blijf mij ook constant ontwikkelen met cursussen en trainingen binnen dit mooie vakgebied van coachen.